27.04.2023

Пантелеон ГС

Пантелеон ГС им отвори можност на професионалните и амбициозни млади луѓе од Македонија да работат за компании од американскиот пазар. Она што ја разликува оваа компанија, која својата работа ја прошири и во Србија, е специфичниот пристап кон вработените. Пантелеон ГС има сериозен фокус на својот тим, како што гласи и нивното мото: „Нашите луѓе се нашиот бренд“ и може да се забележи дека применува политика на отворени врати каде што секој вработен има директен и непречен пристап до менаџментот.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит