27.12.2019

РЕ-АКТИВ

Основана во 2006 година, РЕАКТИВ е компанија за консултантски услуги и развој на софтвер што постојано се шири во портфолиото на услуги и на меѓународните пазари. Седиштето на компанијата се наоѓа во Скопје, Македонија и од 2014 година го проширивме нашето присуство со канцеларии во Белград, Србија.
РЕАКТИВ работи на лажен пазар фокусиран на деловно опкружување, комерцијална регистрација, лиценцирање и реформи поврзани со тоа. Организацијата се занимава со угостителство за вакви реформи во целост, опфаќајќи опсег на видот, градење стратегија и планирање на развој, проследено со дизајнирање, имплементација и испорака на поддршка на технолошката инфраструктура, заокружено со услуги за одржување и поддршка.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит