27.12.2019

С и Т Македонија

S&T е водечки снабдувач за ИТ консултации, ИТ решенија и ИТ услуги во Централна и Источна Европа (ЦИЕ) и во регионот Германија-Австрија-Швајцарија (Д-А-ЦХ).
Корпоративното седиште на S&T се наоѓа во Виена. Компанијата е котирана на Виенската берза од 2003 година.
S&T има подружници во 17 земји:
Албанија, Австрија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Хрватска, Чешка, Унгарија, Македонија, Молдавија, Црна Гора, Полска, Романија, Русија, Република Србија, Словачка, Словенија и Украина.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит