27.12.2019

Семос Ком. Образовен Центар

Главната задача на Семос Едукација е развој на широк спектар на курсеви дизајнирани за различни крајни корисници со различно ниво на знаење за компјутерска технологија.
Посебно внимание се посветува на соработката со компании и институции, организирање прилагодена обука за нив, фокусирајќи се на нивните потреби и нивниот внатрешен развој. Семос Образованието исто така делува како услуга за едукативна поддршка на компаниите во регионот. Опремена со софистицирана информатичка технологија и високообразован и искусен персонал за обука, Семос Едукација ги поставува стандардите за квалитетот на образованието.
Семос Едукација развива систем на компјутерско образование, како неформално образование што го воздигнува рангот на компјутерското образование. Заедно со системот за учење, кој се развива постојано, Семос Едукација го координира и организира системот на сертификација на знаење, во врска со меѓународниот систем за сертификација. Семос Едукацијата е комплетна образовна услуга во областа на ИТ, како и други области како што се управување, маркетинг итн.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит