5.11.2020

СНК Теамс

СНК е компанија која ги комбинира стратегија, корисничко искуство, технологијата и маркетингот за да создадеме извонредни искуства на клиентите. Нивната заложеност е да се зајакне интеракцијата помеѓу компаниите и нивните клиенти како и оживување на брендовите и производите.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит