9.05.2022

Софтелигенце

Софтелигенце e компанија која овозможува раст преку дигитална трансформација водена од податоци, посебно за банкарската и осигурителната индустрија. Како фирма за технолошки и консултантски услуги, обезбедуваат комбинација од деловно знаење и експертиза за дигитална култура и платформи, која ја преточуваат во специјализирани услуги со податоци и оптимизација на процеси. Целта е да се овозможи забрзување на дигиталната трансформација водена од податоци, преку користење на вештачка интелигенција. 

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит