27.12.2019

СОРСИКС ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Од 2006 година, Sorsix распореди софтверски решенија со многу клиенти во голем број на индустрии:
– Здравствена заштита (приватни и јавни даватели на услуги во Австралија, САД, Ирска, Индија, како и целосните здравствени системи во државите во Македонија – Мој Термин и Србија – Мој Доктор)
– Транспорт (приватни и јавни комунални услуги во Австралија)
– Трговија на мало (низ целиот свет)
– банкарство (Велика Британија, Хонг Конг, Австралија)
– Влада (образование, здравство, транспорт и други)
и многу други индустрии.

Нашата работа се движеше од опфатен развој на софтвер до распоредување клуч на рака на комплетни софтверски и системски решенија засновани на нашата платформа Sorsix®.

Нашиот предводник на производот Пингаж управува со пациенти од 10 милиони + чување на евиденција од 35м + „пациентска година“. Pinga® е „здравствен оперативен систем“ и неговите модули се распоредени во 33 најголеми клинички центри, со 100к + клинички ресурси и 50к + дневно корисници.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит