16.07.2021

Супорт & Солушн Центар МК

Супорт&Солушн Центар МК е активен во областа на сметководството, ИТ, инженерството, обезбедување на услуги од областа на администрацијата (поврзани со логистика, техничка администрација) за големи и меѓународни клиенти.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит