27.12.2019

СИМФОНИ ИНЖЕНЕРИНГ

Symphony е единствената технологија управувана од културата која ги предизвикува најтешките предизвици во технологијата, инспирирајќи ги најпаметните инженери да ја извршуваат својата работа.

Ние стоиме рамо до рамо со врвните претприемачи во светот како целосно интегрирани тимови.

Ние сме full stack. Нашите долг огодишни соработки со најамбициозните и креативни тимови во долината и во светот се движат од машинско учење и за носење до производи за мобилни први и многу повеќе.

Нашата визија е да ја градиме работната сила на иднината – таму каде што границите, географијата и државјанството не ги запираат најдобрите инженери на глобално ниво да вршат работа од светска класа што е важна.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит