14.05.2021

ТаскФорце

ТаскФорце е компанија која постои од 2015 година. Обезбедува стручна експертиза и услуги за административна поддршка на широк спој на индустрии: земјоделство, осигурување, сметководство, маркетинг, логистика.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит