4.01.2021

Веб Фактори

Web Factory во текот на изминатите 11 години, Web Factory како една од македонските ИТ компании, успешно ја подобрува ефикасноста и ефективноста на своите клиенти ширум светот, во Јапонија, САД, Велика Британија, Канада и ширум Европа. Тие играат клучна улога за развој и успешност на бизниси низ целиот свет како партнер за софтверски решенија.

Со својот тим, експертиза и вештини, стојат позади успешноста и квалитетот на комплексни софтверски продукти, платформи, системи, веб и мобилни апликации. Моментално се фокусирани на атрактивни индустрии како Fintech, Healthcare и Entertainment.

Повеќе иформации на линкот во продолжение.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит