1.03.2021

Вега софтвер и консалтинг

Vega Software екомпанија која се занимава со развој на апликациски софтвер во областа на сметководство и технички преглед на возила. Развојни алатки кои ги опфаќа нивното работење се: Oracle Developer и база на податоци на Oracle

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит