13.07.2021

Вита Медиа Гроуп

ВитаМедиаГроуп e данска компанија која работи во областа на iGaming индустријата и се занимава со афилијативен маркетинг, управување и развој на софтвер за задржување на корисници од iGaming индустријата, како и lead generation за финансиските институции од нордиските земји.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит