26.02.2020

Дебата за економските состојби на емисијата “ШТО НЕ Е ЈАСНО”

Еден од панелистите во дебатната емисија “ШТО НЕ Е ЈАСНО” на АЛФА ТВ беше Александар Убавков, член на УО на МАСИТ. Со тема: ”Во чија политичка опција бизнисот гледа економска иднина?” со анализи на економските состојби во предизборен период.

Погледнете ја целата дебата на следниот линк.

Image may contain: 5 people, text

 

 

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит