2.03.2020

Годишно Собрание на МАСИТ 2020

На 31ви Март 2020, вторник, со почеток во 13:00 часот, во хотел Хилтон ќе се одржи 14-то Редовно  Годишното Собрание на МАСИТ. Во прилог можете да го погледнете дневниот ред на настанот.

Download file

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит