28.01.2020

Оглас за прием на практикант

Потребни квалификации: при крај со студиите/дипломирани од Економски факултет, со предност на дипломирани од отсекот Е-бизнис, со или без работно искуство во дејноста.

Вештини и способности:

  • Способност за самостојна и тимска работа
  • Динамични и иницијативни
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Одлично познавање на Microsoft Word, Excel

Желба за усовршување во:

  • Менаџирање на социјални медиуми (познавање на алатка за графички дизајн ќе се смета за предност)
  • Способност за одржување на веб страна (веб администрација)
  • Развивање и одржување на односи со компании членки, потенцијални членки и комуникација со соработници
  • Флексибилност за работа на терен
  • Поддршка на Извршната канцеларија на МАСИТ

Работно време: Скратено работно време, во попладневни часови

Времетраење на работната пракса: 6месеци

Надоместок: 6.000 денари месечно

Сите заинтересирани потребно е да испратат свое CV до contact@masit.org.mkнајдоцна до 06.02.2020.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит