15.06.2021

Петнаесетто Годишно Собрание на МАСИТ

Ве информираме дека на 06.07.2021 (вторник), со почеток во 13:00 часот во ресторан Рагуза 360 ќе биде одржано петнаесеттото Годишно Собрание на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии МАСИТ Скопје

Собранието на Комората е највисок орган и него го сочинуваат сите членови. Членовите на Комората МАСИТ за заедничките работи одлучуваат на Собрание на Комората МАСИТ кое седница одржува еднаш годишно. Годишното Собрание ќе се одржи со доследно почитување и запазување на мерките за превенција од Ковид 19. Следете нѐ за повеќе информации.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит