2.03.2020

Повик за понуди за спроведување на обуки во рамки на проектот МЛАДИ ХАБ – 2 циклус

МАСИТ како партнер во проектот МЛАДИ ХАБ – дигитална младина објавува повик за прибирање на понуди за спроведување на обуки за дигитални вештини за вториот циклус на обуки кои ќе се спроведуваат во периодот Април 2020 – Јуни 2020.

Сите детали во однос на условите и начинот на аплицирање можете да ги најдете во документот во прилог. Понудите се доставуваат на е-маил: biljana.prlichkova@masit.org.mk и gordana.kolova@nms.org.mk најдоцна до 16.03.2020.

Download file

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит