19.12.2019

Предновогодишна забава на МАСИТ 18.12.2019

Погледнете дел од атмосферата од традиционалната Предновогодишна забава на МАСИТ која ќе одржа на 18.12.2019 во Станица 26 на која присуствуваа голем број вработени во компании членки на МАСИТ, соработници и претставници од државни институции. Им благодариме на сите кои со своето присуство придонесоа забавата да биде незаборавна. Се надеваме на многу успеси и среќни моменти и во новата 2020 година.

Сите фотографии се достапни во нашиот Facebook Албум.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит