8.10.2019

Свечено отворање на центарот “МЛАДИХАБ – Дигитална младина”

Со гордост ја соопштуваме веста дека МЛАДИХАБ – Канцеларија на претседателот ги отвори вратите за сите млади во земјата. Ве очекуваме сите вас млади да бидете дел од обуките за дигитални вештини, настани, забава и дружење и секако да се вклучите во општо – корисните активности и иницијативи кој ќе се реализираат преку овој проект.

MladiHUB_4

Овој проект е финансиран од British Embassy Skopje Фондот за добро владеење УКАИД, имплементиран од страна на MASIT и Национален младински совет на Македонија – НМСМ / NYCM / KRNM, со поддршка на Канцеларијата на Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски.

MladiHUB

Ве очекуваме во центарот на градот на инфо средби и неформални дружби. Наскоро ќе ја објавиме и програмата со календарот на активности. Следете не!

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит