Анализа на ИКТ секторот во Македонија, Албанија и Косово (2018)

PwC Македонија, со поддршка на PwC Албанија и PwC Косово, беа ангажирани од страна на Амбасадата на Кралството Холандија да извршат анализа на ИКТ секторот со цел да им се овозможи на заинтересираните компании сеопфатни, ажурни и релевантни податоци за ИКТ секторот на Северна Македонија, Косово и Албанија.

Анализа на ИКТ секторот во Северна Македонија, Албанија и Косово (EN)

 

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит