Брошура: ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА – Подобрување на внатрешните операции (Септември, 2021)

Оваа брошура има за цел да го поддржи процесот на дигитална трансформација за компаниите што работат во секторот:

  • Земјоделство и преработка
  • Лесно производство (облека и текстил, преработка на дрво)
  • Туризам (еко-туризам, рурален туризам и авантуристички туризам)

Целта на оваа брошура е да обезбеди подетална содржина за дигиталната трансформација и да служи како водич за компаниите за тоа како успешно да извршат дигитална трансформација и да го подобрат внатрешното работење преку имплементирање на ИТ решенија.

Оваа брошура е подготвена во рамките на проектот „Патека за дигитализација“ финансиран од Проектот на УСАИД за економски развој, управување и раст на претпријатијата, имплементиран од МАСИТ (Северна Македонија) во партнерство со СТИКК (Косово) и ИКТ Нет (Србија) и е достапна во прилог, на англиски јазик.

Брошура: ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА – Подобрување на внатрешните операции

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит