Брошура: Е-ТРГОВИЈА ВО СРБИЈА – Зголемување на продажбата преку Интернет и решенија за е-трговија (Септември, 2021)

Дознајте повеќе за состојбата на е-трговија во Република Србија, за правната рамка, платформите на е-пазарот, опции за испорака и плаќање, прочитајте и насоки за развој на веб-продавница.
Во прилог е брошурата, достапна на англиски јазик, подготвена во рамките на проектот „Патека за дигитализација“, финансиран од Проектот на УСАИД за економски развој, управување и развој на претпријатијата, имплементиран од МАСИТ (Северна Македонија) во партнерство со СТИКК (Косово) и ИКТ Нет (Србија).

Брошура: Е-ТРГОВИЈА ВО СРБИЈА – Зголемување на продажбата преку Интернет и решенија за е-трговија

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит