Извештај за ИКТ индустријата во Северна Македонија (Јуни, 2020)

МАСИТ со поддршка на Програмата за зголемување на пазарната вработливост – И.М.Е на Швајцарската агенција за развој и соработка, интензивно работеше на креирање на првиот локален Извештај за ИКТ индустријата во Северна Македонија, кој беше изработен од страна на домашната компанија за истражување и консалтинг ИнсајдерИД и бонитетната агенција Таргет Груп.

Извештајот може да го преземете во продолжение.

Извештај за ИКТ индустријата во Северна Македонија

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит