6.11.2020

Соработката помеѓу јавниот и приватниот сектор е клучна за просперитет во една држава, а истото е уште поважно во време на криза. Потврда за ова е добиената награда за јавна администрација во Западен Балкан во категоријата дигитална влада на натпревар е организиран од СИГМА/ОЕЦД и Регионалната школа за јавна администрација (РеСПА)

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит