27.04.2023

AIM Global 2023: Ослободување на потенцијалот, обликување на иднината

Annual Investment Meeting (AIM) Global 2023,  водечка светска инвестициска платформа која ја обликува иднината на инвестициите и поттикнува значајни врски со лидерите во индустријата. Уникатна платформа за инвестициски професионалци да се вмрежуваат, споделуваат увиди и соработуваат на револуционерни идеи од целиот свет.

Со повеќе од 15000 делегати, 600 истакнати говорници и повеќе од 150 проникливи сесии.

Овогодинешниот настан ќе биде попроширен од кога било досега, прикажувајќи низа извонредни карактеристики:

Програма за AIM Global 2023

AIM Global 2023 ќе обедини професионалци од различни сектори за споделување знаење, размена на идеи и создавање трајни партнерства. Бидете дел од дебатите кои ќе го редефинираат инвестицискиот пејзаж и ќе отклучат нови можности за раст.
Членовите на МАСИТ можат да добијат специјален попуст од 10% од пакетите за регистрација за делегати и мали и средни претпријатија.

Повеќе информации за AIM Global 2023 дознајте на следниот линк.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит