13.04.2020

Digital Office – Платформа за дигитално управување со документи на Инбокс

Дигитална Архива
Заведи, Зачувај, Сподели

Достапно за бесплатно користење до 01.06.2020

  • Дигитално управување и целосна контрола на вашата документација
  • Што претставува? – Digital Office е модерна платформа за дигитално управување со документи иадминистративни работни процеси. Базирано на Телеком Cloud, таа е лесно достапна и ви помага да ги автоматизирате и трансформирате вашите административни процеси со цел да имате дигитална канцеларија во која добивате брзина, контрола и полесноработење со насмевка.
  • За кого е наменета? – Digital Office може да ја користи било која компанија која сака да го унапреди управувањето со документи и да го дигитализира канцелариското работење, но најголема примена има кај средни и големи компании кои имаат одредено ниво на организациска комплексност
  • Дококу сте заинтересирани слободно контактирате ги на следната маил адреса: contact@inbox.com.mk или веб страна https://inbox.com.mk/en/

Download file

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит