12.02.2024

Ново патрон партнерство: МАСИТ и Property One Group Office Furniture

На наше големо задоволство ве информираме дека МАСИТ отпочна со активности во рамки на новото патрон партнертво со Property One Group Office Furniture.

Property One Group Office Furniture не е само компанија за мебел, тие се тим од архитекти на иновациите, посветени на трансформирање на секојдневните работни простори во живописни центри на креативност и продуктивност.

Property One Group Office Furniture верува дека секој канцелариски простор има своја уникатна приказна која чека да биде раскажана. Преку персонализиран пристап со секој клиент, слушајќи ги внимателно неговите потреби, цели и аспирации, тесно соработуваат со своите клиенти, третирајќи го секој проект како партнерство, а не како трансакција.

Тимот на визионери во Property One Group Office Furniture е специјализиран за создавање на прилагодени решенија кои го одразуваат етосот и идентитетот на секоја компанија. Од елегантни модуларни работни станици до ергономски седишта и интеграција на врвна технологија, нудат сеопфатен асортиман на производи и услуги за трансформација и подобрување на секое канцелариско опкружување.

Како што самите велат: „Во Property One Group Office Furniture, задоволството на клиентите не е само цел; тоа е нашата движечка сила. Приоритет ни е отворената комуникација, транспарентноста и флексибилноста, осигурувајќи дека нашите клиенти се чувствуваат слушнати, ценети и поддржани на секој чекор од патот. Нашиот тим е посветен на совршеност, од почетниот концепт до конечната инсталација и резултат.“

Повеќе фотографии и информации за контакт со Property One Group Office Furniture, може да најдете на нивната веб страна на следниот линк.

Со задоволство ви најавуваме дека следуваат низа активности во рамки на ова патрон партнерство, кои со нетрпение очекуваме да ги реализираме, а заедничка крајна цел ни е задоволството на компаниите членки на МАСИТ, кои ќе добијат дополнителен бенефит од ова патрон партнерство.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит