25.02.2021

Платформата за Јавно-Приватен дијалог на средба со Претседателот Стево Пендаровски

На 25.02.2021 Претседателите на стопанските комори во рамки на Платформата за јавно-приватен дијалог одржаа средба со Претседателот на Република Срверна Македонија, г. Стево Пендаровски. 

На средбата претставниците на секоја од коморите ги елаборираа своите ставови и мислења во насока на подобрување на целокупното стопанство во државата. 

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит