6.12.2022

ПРЕДНОВОГОДИШНА AFTER WORK ЗАБАВА НА МАСИТ

23ти декември 2022
СТАНИЦА 26

По подолга пауза, со големо задоволство ви ја најавуваме нашата традиционална

ПРЕДНОВОГОДИШНА AFTER WORK ЗАБАВА НА МАСИТ

Graphical user interface, text, website

Description automatically generated

Цената на една влезница со вклучени две пијачки изнесува 600 ден + 18% ДДВ

*НАПОМЕНА: Во цената е вклученa една од следните пијачки: – виски ( Џејмисон, Кати Сарк ), водка ( Столичнаја, Абсолут ), пива (Златен даб , Туборг), џин ( Брокерс, Бифитер ), мартини , кампари , рум , и друго, наливно вино (Брзанов), газирани сокови (сите од скопска и прилепска пивара ), негазирани сокови (Нектар ).

Ги очекуваме вашите нарачки на contact@masit.org.mk најдоцна до среда, 21.12.2022.

Влезниците се подигнуваат по платена профактура, од канцеларијата на МАСИТ, почнувајќи од понеделник 12.12.2022.

Ве очекуваме на уште една незаборавна забава

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит