10.04.2020

ИКТ решение за дигитално работење од дома на компанија членка, А1 Македонија

Видео конферeнција,
со оваа професионална услуга за видео конференција, која е хостирана на инфраструктурата на А1, може да реализирате квалитетни видео повици, со совршено јасна слика, едноставно и брзо, без инсталирање апликации. Таа е достапна на Вашиот лаптоп, компјутер или смартфон и обезбедува комплетна сигурност.

КОМУНИЦИРАЈТЕ БЕЗБЕДНО – Избегнувајте состаноци во живо и придонесете за јавното здравје и за заштита од COVID-19.

Услугата Видео конференција е достапна бесплатно за користење до 30.06.2020

Линк до апликацијата

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит