10.04.2020

ИКТ решение за дигитално работење од дома на компанија членка, ДатаЛаб

Бесплатен програм за водење бизнис и дигитални алатки за работа од дома

Со PANTHEON Хостинг можете  безбедно да работите од дома. Податоците се наоѓаат во една централизирана платформа на клауд, а со тоа на вработените им се овозможува пристап во системот за изработка и пребарување на  фактури, можност за правење нарачки, проверка на попис, најразновидни прегледи, одобрувања и размена на документи и многу повеќе, во било кое време и од било која локација.

Корисниците ќе добијат бесплатни видео и писмени упатства за употреба на алатките за дигитализација, како и  пакети за инсталација и поддршка по намалени цени (попуст од 20%)

Акцијата трае до 30.06.2020 Нарачајте ги придобивките уште денес!

Линк до решението

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит