3.04.2023

Седумнаесетто годишно Собрание на МАСИТ

Галерија

На 24.03.2023 се одржа Седумнаесеттото годишно Собрание на Стопанската Комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ. Погледнете ги фотографиите од настанот, кој помина во одлична атмосфера, а покрај работниот дел, имавме и забава со ДЈ Славе.

Изразуваме голема благодарност до сите компании членки на МАСИТ за соработката, како и на нашите ценети присутни гости на Собранието.

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит