11.11.2020

S2TECH

МАСИТ е официјален партнер на 100% виртуелниот настан S2Tech (Sustainable and Smart Technologies Virtual Fair & Congress) на тема: “Today’s technology for tomorrow’s future”, со датум 25 и 26.11.2020 година, од 09:00 до 18:00 часот, под организација на Шпанските организации CICAT, DOMOTYS, SOLARTYS со поддршка од Европска Унија, Шпанското министерство за индустрија, трговија и туризам https://s2tech.es/en/organizers/.

За членките на МАСИТ се обезбедени повластени цени (повеќе за ова на маилот подолу).

За настанот

Овој настан има за цел да ги надмине тешкотиите при водење бизнис и да ги запознае компаниите и организации на застапените сектори. Во целосно виртуелно опкружување, S2Tech ќе обезбеди мможност за виртуелни  состаноци каде сите учесници ќе можат да учествуваат.

Во текот на двата дена во кои ќе се одржи настанот, изложувачите, презентерите и посетителите ќе имаат можност да комуницираат, да ги посетуваат штандовите, да присуствуваат на конференции и да запознаваат нови потенцијални клиенти, добавувачи или можни партнери за нивниот проект виртуелно.

Платформата е дизајнирана да понуди виртуелна реалност, каде што интеракцијата со другите присутни е главен фактор. За да имате пристап до платформата, ќе ви треба само компјутер, таблет или мобилен телефон со Интернет врска и, откако ќе се поврзе во платформата, присутните ќе можат да комуницираат преку говорна порака од дигитален аватар.

*Сите детали и поширок опис за самиот виртуелен настан може да погледнете во документот на линкот подолу.

Веб страна https://s2tech.es/en/

Сектори кои учествуваат

 • Energy storage
 • Professional audiovisual
 • Smart cities and buildings
 • Energy efficiency
 • Electronics
 • Solar energy
 • Lighting
 • Smart technologies

Ценовник

 • Букирање на штанд 1.195 евра
 • Говорник на настанот 380 евра
 • S2TECH ќе има павилјон исклучиво за стартапи каде штандовите ќе имаат намалена цена од 250 евра

*Сите детали во однос на ценовникот може да ги погледнете на документот во продолжение.

Повеќе информации

Download file

Пријави се за нашиот newsletter

и добивај информации од Масит